Goede sites over beleggen

Op deze pagina zullen we zoveel mogelijk websites zetten die in onze ogen meer dan de moeite waard zijn om te bezoeken. Deze sites hebben alle raakvlakken met handelen en beleggen in aandelen, of beleggen en handelen in crypto. Ook staan er sites tussen die voor beginners zeer interessant zijn op het gebied van technische analyse, want blind aandelen of cryptocurrency zoals bitcoin kopen is niets anders dan naar het casino gaan en een gokje wagen.

We raden daarom iedereen aan die van plan is te gaan beleggen eerste een korte beleggingscursus te volgen. Op zich maakt het daarbij niet zoveel uit of je een cursus volgt voor het beleggen in aandelen of een cursus voor het beleggen in crypto, want de technische basis voor traden blijft in grote lijnen gelijk.

Sites die wij aanraden zijn.

Cryptocursusoverzicht.nl
Een website waar de beste sites staan waar je als beginner maar ook als gevorderde voldoende kennis kan opdoen om zelf succesvol te gaan beleggen in bitcoin en altcoins. Daarnaast staan er ook sites op die zich richten op daytraden in aandelen. Een echte aanrader.
Bezoek crypto cursus overzicht

Cursus.startpagina.nl
Ook op deze site staan een flink aantal linken naar cursussen die gerelateerd zijn aan beleggen. Mocht je het niets vinden maar wel tijd over hebben dan zijn er ook naar talloze andere cursussen op te vinden.
Bezoek cursus.startpagina.nl

Ontvang koopsignalen en verkoopsignalen.
Heb je zelf niet zoveel tijd om je te verdiepen in aandelen of vind je het moeilijk in te schatten wanneer je moet kopen en verkopen dan is deze website ideaal voor jou. Via speciale software ontvang je een seintje wanneer je moet kopen en verkopen bijvoorbeeld voor de AEX index maar je kan dit ook voor andere indices gebruiken. Zo kost het je nog geen tien minuten per werk en profiteer je wel van stijgingen en weet je precies wanneer je je aandelen moet kopen en verkopen of shorten.
Koop- en verkoop signalen ontvangen van aandelen

Deze pagina wordt binnenkort uitgebreid met nog veel meer interessante sites.

Mobiele versie afsluiten