De Trading Navigator Methode: wat is het en werkt het nou echt?

De Trading Navigator Methode. Wat houdt deze methode precies in, en werkt het echt? We zoeken het voor je uit.
Trading Navigator Methode

Beleggingsexpert Harm van Wijk van www.beleggen.com ontwikkelde een systeem waarmee beleggen volgens hem áltijd succesvol is. Dit noemde hij de Trading Navigator Methode. Wat houdt deze methode precies in, en werkt het echt? We zoeken het voor je uit.

 

Wat is de Trading Navigator Methode?

De Trading Navigator Methode is dus ontwikkeld door Harm van Wijk. In een cursus van zes weken leert Van Wijk je alles over beleggen. Zijn belofte? Na die zes weken zul je geen verlies meer lijden en kan je beleggen als een professional. Naast deze belofte krijg je bij de cursus alle benodigde software om te starten met beleggen, een forum waarop je andere beleggers om advies kunt vragen en een coaching sessie met Van Wijk zelf. Dat alles kost je dan wel een klein vermogen: de cursus is -zo zegt de ontwikkelaar zelf- zo’n twaalfduizend euro waard, en wordt aangeboden voor iets minder dan tweeduizend euro. Wel zijn er regelmatig acties waardoor je de cursus met 50% aanschaft.

Voor wie is de cursus bedoeld?

De training is vooral bedoeld voor echte beginners, mensen die nog weinig tot niets over beleggen weten. Doordat Van Wijk lang de tijd neemt voor ieder onderwerp en alle details stap voor stap doorneemt, is het goed te begrijpen voor deze doelgroep. Wel blijft beleggen natuurlijk een ingewikkeld onderwerp, dus om de zes weken vol te houden moet het je echt interesseren. Door de vele details is de cursus ook nog interessant voor de belegger met al wat ervaring, maar iemand die al jaren belegt haalt waarschijnlijk minder nieuwe informatie uit de Trading Navigator Methode.

Waar bestaat de cursus uit?

De Trading Navigator Methode bestaat in principe uit drie onderdelen: Trading Navigator 1 (Aandelen), Trading Navigator 2 (Opties), en Trading Navigator Software. De training gaat dus diep in op aandelen en opties, maar biedt ook software waarmee je beleggen meteen in de praktijk kunt oefenen.

Hoe werkt de Trading Navigator Methode in de praktijk?

Voor iemand die niet heel technisch is, lijkt de software in eerste instantie heel lastig. Maar door de video’s en teksten waarin Van Wijk je stap voor stap meeneemt, is het al snel beter te begrijpen. Ondanks de vele moeilijke begrippen, blijft de cursus interessant en goed vol te houden. Dit komt vooral doordat je gaandeweg al oefent met echt beleggen. Als dit goed gaat, zoals in de meeste gevallen, levert dit weer motivatie op om door te gaan.

Wat levert de Trading Navigator Methode op?

Na het doorlopen van de volledige cursus is je kennis over beleggen aardig bijgespijkerd. In zes weken tijd is zoveel kennis opgedaan, dat zelf beleggen op de beurs opeens een eitje is. Dat blijkt ook uit de vele positieve reacties op de methode: vrijwel iedere cursist is lyrisch en maakt de juiste bewegingen op de beleggingsmarkt, wat resulteert in een hoog rendement. De Trading Navigator Methode is even een investering, maar het cliché lijkt echt waar te zijn: de investering betaalt zichzelf terug.

Wie is Harm van Wijk?

De Trading Navigator Methode klinkt veelbelovend, maar wie is de man erachter nou eigenlijk? Harm van Wijk is eigenaar van www.beleggen.com, een van de grootste informatiesites over beleggen in Nederland, en een bekende naam binnen de beleggingswereld. Hij heeft zelf ruim dertig jaar ervaring in de financiële sector en werkte onder andere voor SNS Bank, ABN Amro en Binck. Van Wijk wordt als een zeer betrouwbare naam binnen de beleggingswereld gezien. Over zijn Trading Navigator Methode schreef hij tevens een boek.

Klik hier voor meer info